اتصالات رایانه

اتصالات رایانه


سازندگان دیگر از اتصالات rs_232cبین رایانه میزبان  و پایانه ها استفاده میکردند .برای کاربرانی که در فواصل دورتری نسبت به محلهsite رایانه اصلی قرار داشتند, پایانه ها به مودم هائی مجهز شدند که بتوانند به رایانه میزبان دست یابند
سپس این اتصالات به پایانه ها امکان میداد تا از اتاق رایانه خارج شده و به روی میز اتاق کاربران انتقال یابد.این تغییر مکان به ظاهر ساده اثر بزرگی روی نحوه ی استفاده افراد از رایانه را داشت.
امکان به اشتراک گذاشتن یک سیستم رایانه ای برای صدها کاربر , باعث شد که هزینه متعلق به هر کاربر کاهش یابد.این حی اقتصادی به وجود امد تا از رایانه ها برای انجام تکالیف معمولی {از قبیل حسابداری,زمانبندی کلاسهای درس,و کلمه پردازی }استفاده کنند.
توسعه ریز پردارنده ها ,با زیاد شدن تعداد رایانه های شخصی در اواخر دههی 1970 موجب رویگردانی از پایانه ها و تمایل به سوی محاسبات رو میزی شد.در نتیجه , توان محاسباتی از اتاق های رایانه های بزرگ خارج شده ,وبه رومیزی های کاربران انتقال پیدا کرد.
هنگامی که رایانه های شخصی ارزانتر و قویتر شدند ,این طور به نظر میرسید که رایانه های بزرگ وهمهی عقاید مربوط به واحد  پردازش مرکزی نابود شده است ولی در اواخر دههی 1980 , نوع جدیدی از سیستم های اشتراک زمانی وارد صحنه شد .
نسل جدیدی از رایانه های اشتراکی به نام خادم های برنامه های کاربردی ,به چندین کاربر امکان میداد تکالیف خاصی را با یک رایانه اشتراکی انجام دهند. در نتیجه این سیستم دقیقا همان کار  سیستم های اشتراکی زمانی را انجام میدهد.
ابتدائی ترین دستگاههای ارتباطاتی الکترونیکی از طریق دگر گزینی  ولتازهای فعال و غیر فعال روی یک سیم ,بایکدیگر ارتباط برقرا میکردند. استفاده ی ولتاز بسته به تجهیزات مورد استفاده و طول سیم مربوطه فرق میکرد.
تجهیزات ارتباطات دادهای باسرعت بالا ی امروزی ,هنوزهم طبق اصل دکر گزینی ولتازهای فعال وغیر فعال کار میکنند. ولی بهبودهای بسیار ی نسبت به مدار ارتباطاطی اولیه اولیه انجام شده است.
در سال 1999,انجمن مزبور استاندارد توصیه شده شماره ی 232 در نگارش cیا همان rs_232cرا اجاد کرد.
مجموعه نویسه های اسکی ,مشخص میکند که چه اعدادی برای هر نویسه به کار میروند,و استاندارد rs_232cروشی را برای انتقال داده ها از طریق یک پیوند ارتباطاتی تعریف مینماید .
استانداردrs_232c,عملیات نشانک ها در رابط سری زا علاوه بر اتصال فیزیکی مورد استفادهی ان رابط ,تعریف میکند این استاندارد دو رده class) ) را نیز برای اتصالات سری در نظر میگیرد: یکی برای پایانه ها یا تجهیزات پایانه ها یا تجهیزات پایانه ی داده ها  و دیگری برای تجهیزات ارتباطاطی یا تجهیزات ارتباطات داده ای dte
اگرچه عملکرد rs_232cبرای دستگاههای کندی نظیر مودم ها و چاپگرها مناسب بود ولی این سرعت  برای عملی شدن انتقال پرونده ها ی بزرگ بسیار پایین میباشد.
سیستم های بزرگ رایانه ای و ریز رایانه ای میتوانند دهها یا حتی صدها پایانهی متصل به خود داشته باشند . این امر به بسیاری از کاربران امکان میدهدکه cpu,ذخیره گاه قرص و منابع دیگر رایانه های بزرگ را به استراک بگذارد . یک رایانه معمولی ,بیشترشبیه یک رایانه شخص به نظر میرسد , این پایانه دارای نمایشگر ویدئویی صفحه کلید ویک رابط سری میباشد . یک پایانه بر خلاف رایانه شخصی, هنگامی کارانجام میدهد
که به رایانهی میزبان متصل باشد. هنگامی که پایانه به رایانه میزبان متصل شود ,داده های وارده را روی صفحه نمایش ویدئویی نمایش داده وو رودی صفحه کلید را برای رایانه میزبان میفرستد .ارتباط با رایانه میزبان از طریق زابط سری مربوطه برقرار میشود.
.رایانه مرکزی ,همه ی کارها را انجام میدهد و پایانه های راه دور راهی را برای ارتباط کاربر با رایانهی مرکزی ارئه میکنند. این نوع سیستم, پردازندهی اشتراکی نامیده میشود.


تلفن سفارش نرم افزار:
📞 09130193010 📞 09199327367 | 

تماس یا ارسال پیام با واتساپ:
📧 09199327367  |  📧 09130193010 | 

معرفی نرم افزارهای کاربردی سرو