10 فرمان موفقیت حرفه‌ای

۱۰ فرمان موفقیت حرفه‌ای

توسعه حرفه‌ای یک شغل و بروز نگه داشتنش، نیازمند طرح‌ریزی، تحقیق مستمر و اجرای صحیح داره. افرادی به درجات بالای موفقیت رسید‌ه‌ان با شناخت و سرمایه‌گذاری روی استعداد و توانایی‌هاشون با در نظر گرفتن اهداف واقع‌بینانه به درجات بالای موفقیت دست پیدا کرده‌اند. توسعه حرفه‌ای یعنی یادگرفتن این موضوع که چطور بتوانیم فرصت‌های حرفه‌ای را بسنجیم و ارزش‌گذاری کنیم و قدم‌های موثری برای رسیدن به اونها برداریم.
به همین منظور لیزا مکئوری در مقاله ایی به۱۰ فرمان موفقیت حرفه‌ای اشاره کرده که با هم این ۱۰ فرمان رو مرور می‌کنیم:
1.    خودتان را بشناسید: یک ارزشگذاری و داشتن شناخت دقیق و منصفانه از مهارت‌ها، توانایی‌ها و استعدادها موضوعی هستش که بهش اشاره میشه. این موضوع کمک مهمی خواهد بود در انتخاب درست مواردی که باید یاد گرفته بشه و یا بهبود پیدا بکنن. شناخت از خود باعث میشه که بتونید بهترین عملکرد خودتون رو ارایه بکنید.
2.    طرح و برنامه داشته باشید: برنامه‌ریزی گام به گام برای برداشتن کوچکترین گامهای اجرایی در راستای رسیدن به موفقیت در حرفه. این برنامه‌ریزی می‌تونه شامل گرفتن یک مدرک دانشگاهی یا کاربردی یا شرکت در دوره‌های حرفه‌ای باشه. داشتن برنامه همینطور می‌تونه کمک کنه تا با نگاه دقیق‌تری به حرکات کاری و حرفه‌ای خودتون بتونید اهداف رو دقیق‌تر در دید داشته باشید.
3.    هدف‌گذاری کنید: برای خودتون هدف‌های قابل دستیابی تعیین کنید. برای مثال، اگر می‌خواهید به عنوان فردی حرفه‌ای در حوزه وکالت فعالیت کنید، یکی از اولین اهداف این حوزه احتمال زیاد پایان بردن تحصیلات آکادمیک و کسب مجوزهای اولیه فعالیت در این حوزه است.
4.    یک منتور داشته باشید: استفاده از تجربیات یک فرد متخصص و در واقع آشنایی کسی که به نوعی با مسائل و مشکلات مسیری که می‌خواهید در آن قدم بگذارید، می‌تواند اتفاق خیلی خوبی باشد. یک منتور فردی است که تجربیات عملی خود را در راه رسیدن به هدف برای شما بازگو می‌کند. همچنین به شما کمک خواهد کردتا به هدفتان دید درست‌ تری داشته باشید، ارتباطات درست‌تری برقرار کنید، و از فرصت‌هایی که برایتان پیش می‌آید به درستی بهره بگیرید.
5.    به دنبال فرصت‌های تازه باشید: به طور مستمر چشم به فرصت‌های پیشرفت و توسعه فعالیت حرفه‌ای خود باشید. سمینارها، کنفرانس‌ها یا شرکت در مجامع مختلف علمی و تجاری می‌تونه این فرصت‌ها را هنگامی که مشغول شبکه‌سازی هستید براتون فراهم کنه.
6.    خودتان را به چالش بکشید: ساده ولی سخت؛ خودتان را به سطوح بالاتر بکشید. خودانگیختگی یکی از المان‌های پایه‌ای برای توسعه حرفه‌ای هستش. باید هر چند وقت یکبار به خودتون یادآوری کنید که چه چیزی را در حرفه خودتون دوست دارید؛ اهدافتون رو بازبینی کنید و یادآوری باشید برای خودتون.
7.    فعالیت جمعی انجام دهید: فراهم شدن شرایطی برای فعالیت در گروه‌ها و سازمان‌های می‌تونه هر دو بعد درونی و برونی شما رو بهبود ببخشه و بیش از پیش نشون بده. همینطور می‌تونه در ساختن یک رزومه کاری موفق‌تر و آشنایی با افراد متخصص‌تر کمک کنه.
8.    فرآیندها را اندازه‌گیری کنید: اندازه‌گیری واقعیت‌ها به صورت دوره ای برای داشتن یک سیستم ارزیابی درست از در راه هدف بودن موضوعی هستش که باید بهش توجه داشت.
9.    انعطاف‌پذیر باشید: خیلی محکم و بدون انعطاف نباشید. دستیابی به اهداف بدون داشتن انعطاف در مسی میسر نمیشه. همینطور که شما در راه رسیدن به هدف رشد و پیشرفت می‌کنید، موانع و مشکلات هم بزرگ‌تر میشن. انعطاف‌پذیر بودن به شما این امکان رو خواهد داد که بتونید تغییراتی برای رسیدن به هدف از خودتون نشون بشید.
10.    بین زندگی و کار خود توازن برقرار کنید: توازن بین بخش کاری و غیر کاری خود برقرار کنید. داشتن یک حرفه پویا و داشتن توازنی بین زندگی شخصی و شغلی باعث می‌شود که راندمان کاری‌تان بالاتر بره. دنبال سرگرمی بودن، در کنار خانواده بودن و وقت‌گذارنی با دوستانتان ذهن و جسم خسته‌تان را مجددا سر حال خواهد آورد.


تلفن سفارش نرم افزار:
📞 09130193010 📞 09199327367 | 

تماس یا ارسال پیام با واتساپ:
📧 09199327367  |  📧 09130193010 | 

معرفی نرم افزارهای کاربردی سرو