تخلیه گروهی قبوض مشارکت

خلاصه
1397/04/29

یکی دیگر از درآمدهای موسسات خیریه، درآمد حاصل از وصول قبوض مشارکتی خیرین می باشد. در برخی از خیریه ها این امکان به منظور کسب درآمد وجود دارد. در نرم افزار حسابداری خیریه سرو این امکان وجود دارد.

تخلیه گروهی قبوض مشارکت


یکی دیگر از درآمدهای موسسات خیریه، درآمد حاصل از وصول قبوض مشارکتی خیرین می باشد. در برخی از خیریه ها این امکان به منظور کسب درآمد وجود دارد. در نرم افزار حسابداری خیریه سرو این امکان وجود دارد. موسسات خیریه می توانند برای سیستم تعیین نمایند که در چه تاریخ هایی برای آنها قبض صادر گردد و سپس حاصل درآمد این قبوض به سیستم حسابداری دوبل منتقل گردد.
نکات مهم در هنگام وصول قبوض مشارکت
درهنگام استفاده از فرم وصول گروهی قبوض باید به یکسری از نکات توجه کنید. این نکات عبارتند از:
نکته اول:
پس از تکمیل مشخصات قبض برای افزودن مورد بعدی روی دکمه بعلاوه کلیک کنید تا اطلاعات به لیست اضافه شود. همچنین می توانید از دکمه های میانبر هم به منظور اینکار استفاده نمایید.
نکته دوم:
به منظور حذف یک قبض، روی مورد درون لیست (یک سطر) کلیک نمایید و سپس روی دکمه منفی قرمز رنگ کلیک نمایید، چهت حذف چندتایی ابتدا دکمه کنترل (ctrl) را از روی صفحه کلید گرفته و سپس روی موارد موردنظر کلیک نمایید و سپس دکمه حذف را کلیک کنید.
نکته سوم:
جهت حذف کلیه اطلاعات درون لیست روی دکمه با علامت(نماد) پاک کن کلیک نمایید.
نکته چهارم:
به منظور ویرایش یک مورد، ابتدای روی مورد موردنظر کلیک نموده تا اطلاعات آن در فرم مربوطه بارگزاری شود، پس از اینکار اطلاعات دلخواه را ویرایش کرده و سپس به منظور اعمال تغییرات مجددا روی دکمه بعلاوه کلیک نمایید.
نکته پنجم:
در صورتی که کد قبض صادر شده را می دانید آن را وارد کنید. به محض ورود کد قبض اطلاعات آن در پایین کادر نمایش داده می شود. در همین حین برای اضافه کردن به لیست می توانید کلید Enter را از روی صفحه کلید فشار دهید.
نکته هفتم:
در صورتی که کد مامور (ماموری که قبوض را جمع آوری می کند) را می دانید آن را وارد کرده در غیراینصورت روی دکمه کنار آن کلیک نمایید و مامور جمع آوری قبوض را انتخاب نمایید.
نکته هشتم:
تاریخ سررسید بصورت خودکار از روی اطلاعات قبض نمایش داده می شود، شما می توانید آن را بصورت دستی تغییر دهید. منظور از این تاریخ، تاریخی بعدی است که می خواهید سیستم برای  آن خیر قبض صادر کند.
نکته نهم:
پس از کلیک روی دکمه تایید جهت جلوگیری از بروز خطا باید صبر کنید تا شماره سند صادر گردد.
نکته دهم:
در صورتی که می خواهید پس از تخلیه صندوق یک پیامک برای خیرقبض (کسی که قبض برای وی صادر شده) ارسال گردد، قبل از کلیک روی دکمه تایید تیک گزینه پیامک را بزنید.
نکته یازدهم:
پیامک های ارسالی بصورت آنی برای خیرین ارسال نمی شود، بلکه در لیست پیامک های آماده ارسال رفته و از آنجا باید بصورت گروهی ارسال کنید.
نکته دوازدهم:
در صورتی که می خواهید ادامه وصول قبوض را بعدا وارد کنید می توانید این فرم را ببندید تا موقعی که روی دکمه تایید کلیک نکنید سند این موارد زده نخواهد شد و اطلاعات درون این فرم از بین نمی رود. لازم به ذکر است چنانچه یکبار دیگر فرم وصول گروهی قبوض دیگر را باز نموده و یا بر روی دکمه جدید کلیک نمایید این اطلاعات از بین خواهد رفت.
نکته سیزدهم:
در صورتیکه گزینه وصول نشد را  علامت زده اید در قسمت مبلغ نیازی نیست چیزی وارد نمایید.
نکته چهاردهم:
دکمه ای که بالای پاک کن وجود دارد و به شکل یک ستاره است به منظور پاک کردن فرم مشخصات قبوض است. بعبارت دیگر این دکمه اطلاعات درون فرم را پاک نخواهد نمود.
نکته پانزدهم:
جهت انتخاب تاریخ از روی تقویم روی دکمه های کنار جعبه های ورود تاریخ کلیک نمایید و روی تاریخ های موردنظر کلیک نمایید.
نکته شانزدهم:
با کلیک روی هر یک از موارد درون لیست می توانید خلاصه مشخصات آن قبض را در پایین لیست مشاهده نمایید.
نکته هفدهم:
پس از وصول قبوض سند حسابداری صادر می گردد و ریز این اطلاعات به درون لیست قبوض وصول شده، قبوض ابطال شده می روند  و برای ویرایش از همان قسمت می توانید اقدام نمایید.
نکته هیجدهم:
منظور از کد قبض، شماره قبضی است که بر روی قبض درج می گردد. منظور از تاریخ وصول، تاریخی است که وصول قبوض انجام می شود.
نکته نوزدهم:
چنانچه کد صندوقدار را در این قسمت وارد نمایید، می توانید در آینده از آن به منظور پرداخت پورسانت به ماموران جمع آوری قبوض استفاده نمایید.
نکته بیستم:
به منظور خروج از فرم می توانید بر روی دکمه انصراف کلیک نمایید.
نکته بیست و یکم:
در فرم تخلیه گروهی وصول قبوض می توانید یک یا چند قبض را تخلیه نمایید. به عبارت دیگر حتما نیاز نیست چند قبض را در این قسمت ثبت نمایید.
نکته بیست و دوم:
به منظور ورود خودکار قبوض به لیست روی دکمه، با علامت «چند فلش» کلیک نمایید. پس از اینکار می توانید یک رنج را انتخاب نمایید مثلا از کد فلان تا کد فلان، یا قبوضی که متعلق به یک مامور خاص است را وارد نمایید. وضعیت تمامی قبوض به حالت  «وضعیت قبض» تبدیل می شود. لازم به ذکر است پس از کلیک روی دکمه ورود، اطلاعات قبلی از لیست از بین نمی رود و چنانچه از قبل یک قبض وجود داشت، در دفعه بعدی بصورت تکراری اضافه نخواهد شد.

 


برای توضیحات بیشتر و خرید نرم افزار خیریه اینجا کلیک کنید 
 
 
برچسب:
نرم-افزار-قبض-قبوض-خیریه-حسابداری-موسسات-جامع-تخلیگر-برنامه-کامپیوتری-بهترین-نو-موسسه-حامیان-بیماری-خاص-دانلود-فروش-خرید-مشارکت-ماهیانه-خیرین مشارکتی